Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

MySoft, partener Microsoft pentru soluții de securitate

 

BUCUREȘTI, 20 octombrie 2005 – Firma MySoft, furnizor de produse și servicii informatice în domeniul economic, partener certificat Microsoft în realizarea de produse software (ISV/Software Solutions Competency), a devenit recent membră a programului Microsoft pentru partenerii cu competențe în soluțiile de securitate – Microsoft Partner Program Security Solutions Competency.

 

Noua certificare se datorează finalizării achiziției de către Microsoft, în luna iunie a acestui an, a  firmei Sybari Software și rezultatelor deosebite obținute de MySoft ca unic distribuitor pe piața românească al produselor Sybari, calitate dobândită în septembrie 2004.

 

“Microsoft investește mult în securitate deoarece dorește ca utilizatorii să aibă încredere în utilizarea calculatoarelor, astfel încât să poată beneficia de toate avantajele lumii interconectate în care trăim”, declara Steve Ballmer în prezentarea strategiei companiei în domeniul securității făcută pe 6 octombrie la Munchen.

 

Achiziția firmei Sybari face parte din această strategie. Microsoft a anunțat că intenționează să furnizeze un software de securitate anti-virus și anti-spam pentru serverele de mesagerie și colaborare - Microsoft Antigen - bazat pe tehnologia Sybari.

 

Solutiile de securitate Sybari (devenita divizie Microsoft) oferă un nivel cheie de apărare,

contribuind la oprirea atacurilor înainte ca acestea să producă pagube firmelor și utilizatorilor. Produsele anti-virus, anti-spam și de management al organizațiilor sunt strâns integrate cu serverele pe care le protejează pentru a asigura fiabilitatea și performanțele infrastructurii. Principalele lor avantaje sunt:

 

Protecția pe nivele, care determină:

Reducerea costurilor - printr-o protecție superioară împotriva virușilor și viermilor realizată prin existența simultana a mai multor motoare de scanare

Îmbunătățirea productivității – ca urmare a folosirii tehnologiei anti-spam

Implementarea de reguli prin filtrarea conținutului

Integrarea cu infrastructura

Ajută la întreținerea disponibilității infrastructurii

Este optimizat pentru serverul Microsoft Exchange, produsele și tehnologiile Microsoft SharePoint și serverul de mesagerie instantanee Microsoft Live Communications

 

Protecția față de cele mai recente atacuri de securitate

Reduce costul prin actualizarea automată a semnăturilor de la mai multe laboratoare antivirus

Ajută la oprirea evoluției tehnicilor de spam prin actualizările anti-spam.

 

MySoft poate ajuta firmele să-și protejeze serverele de mesagerie și colaborare de viruși, viermi și spam prin soluții complexe de securitate care se integrează perfect cu platformele Microsoft de mesagerie și colaborare.

 

Protecția antivirus poate fi asigurată la nivel de server printr-o abordare unică, ce prevede folosirea mai multor motoare de scanare (Norman, Sofos, CA Vet,

CA Inoculate, Kaspersky, Virusbuster), oferită de următoarele soluții:

Antigen pentru Microsoft Exchange – contribuie la protejarea serverelor Exchange 5.5, Exchange 2000 și Exchange 2003 de viruși și permite filtrarea avansată a conținutului pentru gestiunea politicilor de securitate organizaționale

Antigen pentru SharePoint – contribuie la protecția de viruși și conținut nedorit  a bibliotecilor de documente ale serverului Microsoft SharePoint Server. 

Antigen pentru Instant Messaging – ajută la protejarea în timp real de viruși și conținut nedorit a serverului Microsoft  Live Communications Server.

Antigen pentru SMTP  Server – contribuie la oprirea virușilor la granițele rețelei prin poarta Microsoft Windows Server SMTP.

Antigen pentru Lotus Domino – ajută la protecția împotriva spamului și virușilor, pe platformele Domino.

Sybari Advanced Spam Manager – contribuie la reducerea spamului și la creșterea productivitații muncii salariaților.

 

 

Cunoștințele și experiența dobândite de specialiștii firmei MySoft ca distribuitor pe piața românească al produselor Sybari, reprezintă un atu prețios, deosebit de util în valorificarea statutului de Partener Microsoft pentru Soluțiile de Securitate.

 

“Ca urmare a activităților de promovare susținute pentru produsele Sybari și implementărilor de succes ale acestora, produsele au început să fie cunoscute și apreciate pe piața românească. Suntem convinși că avantajele deosebite pe care le oferă acestea și susținerea Microsoft, le vor impune într-un timp scurt în companiile ce își desfășoară activitatea pe această piață”, declară dl. Melinte Vlad, Director MySoft.

 

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici

gabriela@mysoft.ro

Tel.: 021.310.22.61 sau  021.310.22.64