Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

MySoft a devenit Microsoft Gold Certified Partner

 

 

BUCUREȘTI, 31 mai 2006 – Firma MySoft, furnizor de produse și servicii informatice în domeniul economic, a devenit recent Microsoft Gold Certified Partner cu competențe în soluțiile de securitate  și în dezvoltarea de soluții software (ISV – Independent Software Vendor).

Certificarea Gold Partner reprezintă cel mai ridicat nivel de recunoaștere a competențelor conferit de Microsoft partenerilor săi și este acordată în funcție de punctajul acumulat la o serie de criterii, precum: competențele Microsoft existente, specializările certificate Microsoft, numărul de produse testate pe platforma Microsoft, referințele de la clienți, rezultatele obținute în studiile privind satisfacția clienților, competențele & titlurile suplimentare, performanțele realizate în vânzarea de produse Microsoft, alte activități.

 

MySoft a îndeplinit criteriile de acordare a statutului de Microsoft Gold Certified Partner, obținând punctaj maxim la competențele Microsoft și note foarte bune la referințele clienților, competențele suplimentare și produsele proprii testate pe platformă Microsoft.

 

“Evoluția MySoft a fost remarcabilă. La un an de la obținerea statutului de Microsoft Certified Partner pentru soluții software și la câteva luni de la obținerea certificării de partener pentru soluții de securitate, ca distribuitor al produselor Sybari, intrate în 2005 în portofoliul Microsoft, MySoft reușește să se califice în elita partenerilor Microsoft”, declară domnul Gabriel Nicolaescu, ISV Manager la Microsoft România.

 

În prezent, în România există 168 de parteneri certificați Microsoft, din care un sfert (43) au statut de Gold Certified Partner.

 

O componentă importantă în construirea acestui parteneriat este reprezentată de gama de aplicații economice înscrise in Registrul National al Programelor  de catre Oficiul Romăn pentru Drepturile de Autor: MyConta, MyContaM, MySal, MyImo, MyGest, MyGestTM, MygestCV, MyMarket, DPVE, implementate la peste 300 de clienți dintr-o gamă variată de domenii de activitate.

 

Și în privința soluțiilor de securitate Sybari, al căror distribuitor unic pentru România a fost din septembrie 2004 până la achiziția companiei de către Microsoft în septembrie 2005, și, ulterior, ca partener certificat Microsoft pentru soluții de securitate, MySoft a obținut rezultate importante, de menționat fiind implementările de la Banca Transilvania, Electrica Banat, Electrica Dobrogea, ROMSTAL.

Informații suplimentare despre activitatea firmei MySoft pot fi găsite online, la adresa: www.mysoft.ro.

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici

gabriela@mysoft.ro

tel.: 021.310.22.61 sau  021.310.22.64