Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

 

MySoft primul partener Microsoft implicat in programul WGA

 

 

BUCUREȘTI, 13 iunie 2006 – Firma MySoft, furnizor de produse și servicii informatice în domeniul economic și Microsoft Gold Certified Partner, este singurul partener ISV din România care s-a implicat în recentele programe Windows Genuine Advantage (WGA) și Office Genuine Advantage (OGA) susținute de Microsoft în scopul protejării clienților și partenerilor săi de software-ul contrafăcut și creșterii încrederii clienților în avantajele folosirii software-ului original.

 

Utilizatorul alege unul dintre produsele disponibile, descărcarea acestuia fiind precedată de o procedură de validare a autenticității sistemului de operare. În cazul în care răspunsul este pozitiv, utilizatorul poate descărca și folosi gratuit produsul ales.

Lista ofertelor diferă de la o țară la alta și conține produse Microsoft sau ale partenerilor săi. Utilizatorii din România pot opta pe lângă produse, precum: Microsoft Soccer Scoreboard,  Internet Explorer 7 Beta 2, Microsoft Windows Defender (Beta2), Windows Media Player 10 și pentru programul MyImo oferit de firma MySoft.

 

MyImo este un program pentru evidența activelor imobilizate și a obiectelor de inventar și calculul lunar al cheltuielilor cu amortizarea pe locații și centre de cost. Acesta permite lucrul cu mai multe societăți și ținerea evidenței imobilizărilor în lei și într-o altă valută (USD sau EURO), la curs istoric.

 

Programul calculează următoarele tipuri de amortizări: liniară, degresivă cu sau fără uzură morală, accelerată, iar pentru amortizarea liniara, oferă posibilitatea calculului automat a 20% din valoarea de achiziție ce se poate trece direct pe cheltuieli, în conformitate cu legislația în vigoare.

MyImo poate funcționa atât în regim monoutilizator (pe un singur calculator), cât și în rețea, asigurând accesul partajat al utilizatorilor la baza de date precum și gestiunea utilizatorilor.

 

Detalii despre modul în care poate fi verificată autenticitatea sistemului de operare Microsoft Windows XP, obținând un produs gratuit, la alegere, sunt disponibile la adresa:

http://www.microsoft.com/genuine/offers/default.aspx?displaylang=ro .

Informații suplimentare despre produsele, soluțiile și serviciile MySoft pot fi găsite online la adresa: http://www.mysoft.ro .

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici

gabriela@mysoft.ro

    Tel.: 021.310.22.61 sau  021.310.22.64