Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

DPVE

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Program de editare Dispozitii de Plata Valutare Externe

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

Programul este destinat persoanelor juridice care au de efectuat plati externe sau incasari in valuta si care trebuie sa completeze si sa depuna la bancile cu care lucreaza, Dispozitii de Plata Valutare Externe/Dispozitii de Incasare Valutara.

Acest program constituie o alternativa de simplificare a activitatii celor care completeaza un numar mare de astfel de formulare, avand o interfata prietenoasa si fiind extrem de simplu de utilizat.

In plus, programul dispune de o baza de date in care pastreaza  o lista cu datele de identificare a societatilor ordonatoare/beneficiare, o lista cu date de identificare ale bancilor ordonatoare/beneficiare si documentele intocmite, ordonate dupa data intocmirii.

Completarea formularelor este extrem de rapida. Este suficient sa selectati cu un simplu clik pe butonul din stanga al mouse-ului o societate sau o banca din lista si informatiile de identificare se completeaza automat.

Programul se livreaza cu lista de coduri de tara si coduri de valuta.

Pentru a asigura listarea formularelor pe orice tip de imprimanta, programul are inclus un generator de documente superferformant, COMBIT List&Label , cu ajutorul caruia se poate ajusta pozitia textelor introduse, pe pagina.

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 98SE, WinNT 4.0, Win2000 SP2 sau Windows XP

 Spatiu liber pe disc: 30 MB

 Memorie RAM : 64 MB 

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului va fi descarcata online  .

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati in lei, contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea acestuia, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64.