Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Utile...

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Declaratia 394 actualizata conform OPANAF 3806/2013 si OPANAF 3596/2011

 

              Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA în Romania sunt obligate sa declare toate livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile de bunuri si servicii realizate, pe teritoriul Romaniei, catre/de la alte persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România.

             

              Declaratia 394 se depune lunar, trimestrial, semestrial sau annual la organul fiscal competent pana in data de 25 inclusiv a lunii urmatoare incheieri perioadei de raportare (care este perioada fiscal declarata pentru depunerea decontului de taxa pe valoarea adaugata - formularul 300).

             

              Formatul electronic al declaratiei se obtine prin folosirea programului de asistenta elaborat de Ministerul Finanțelor Publice si este pus la dispozitia contribuabililor, gratuit, de unitățile fiscale sau poate fi descărcat de pe serverul de web al Ministerul Finanțelor Publice, in doua variante : soft A si soft J .

 

              Conform realizatorilor, soft-ul A a fost gandit pentru introducerea manuala a datelor intr-un PDF inteligent, iar soft-ul J pentru preluarea datelor din alte aplicatii informatice care creaza fisiere XML specifice, conform structurii cerute de Ministerul de Finante.

 

              Utilizatorii programelor MySoft, MyConta si MyDec pot utiliza versiuni noi ale programelor, MyConta V2.174 si MyDec V2.174, care genereaza fisiere in format TXT pentru preluare in formularul D394.pdf (soft A) cat si fisiere in format XML pentru preluare in aplicatia soft J a Ministerului de Finante.

 

              Utilizatorii care au Contracte de asistenta in vigoare sau care au achizitionat licente de utilizare a programelor MyConta si MyDec in ultimile 3 luni, vor primi ultima versiune fara costuri suplimentare. Ceilalti utilizatori pot achizitiona ultima versiune conform Ofertei de pret.

 

 

                                                                                                                             18/01/2014

                                                                                                                             Gabriela Aronovici