Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Utile...

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

   
 ICT 2010     

 

In perioada 27-29 septembrie 2010, s-a desfasurat la Bruxel in Belgia, evenimentul ICT 2010 care a avut drept obiectiv prezentarea ultimilor realizari in domeniul cercetarii si inovatiei in tehnologia informatiei si in tehnologiile de comunicatii.

 

La eveniment au participat conducatori si membrii ai Comisiei Europene si specialisti IT,

reprezentanti ai unor institutii de cercetare IT din tarile membre ale Uniunii Europene, precum si din alte tari.

 

Cu ocazia acestei intalniri a fost organizata o expozitie in cadrul careia au fost prezentate rezultatele cercetarilor efectuate in cadrul proiecteleor internationale cu finantare Europeana.

 

 

ICT_2010_1

 

Ideea acestui eveniment a fost de a  oferi un cadru pentru facilitarea schimbului de idei intre specialistii implicati in proiectele europene in desfasurare, dar si de a gasi noi teme si a stabili noi politici pentru proiectele viitoare.

 

 

Conferinta a inclus sesiuni speciale de prezentare ale prioritatilor de  finantare ale Uniunii Europene in valoare de 2,8 miliarde de EURO pentru cercetare si dezvoltare in ICT in perioada 2011-2012.

 

La Conferinta a fost prezenta Doamna Neelie Kroes, Comisar European pentru Agenda Digitala care a prezentat  politica de cercetare si inovare a Uniunii Europene pentru domeniul ICT.

 

ICT_2010_3

 

In deschiderea plenara a Conferintei a fost prezenta Doamna Máire GEOGHEGAN-QUINN, Comisar European pentru Cercetare, Inovatie si Stiinta care a  vorbit despre un set de actiuni  care sa transforme Uniunea Europeana intr-o Uniune a Inovatiei, sa transforme economia Europei intr-o i-Economie, o Economie a Inovatiei.

 

ICT_2010_4

 

 

Mai multe informatii despre sesiunile care s-au desfasurat si evenimentele care au avut loc la ICT2010 puteti gasi la adresa http://ec.europa.eu/information_society/events/ict/2010/index_en.htm

 

Un lucru este cert: in Uniunea Europeana se investesc foarte multi bani in cercetare si inovare prin programul FP7 si se sprijina colaborarea si cooperarea intre cercetatori, profesori si specialisti din domeniul privat, iar astfel de evenimente au menirea de a stabili noi contacte si de a genera noi raspunsuri la marile intrebari ale omenirii.

 

 

Gabriela Aronovici

EC ICT Expert

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            19.10.2010