Text Box: Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

MyConta

Program de contabilitate generala si financiara

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD
Windows

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

MyConta este un program de contabilitate generala, financiara si de gestiune in conformitate cu Reglementarile contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, destinat societatilor comerciale, bugetare si organizatiilor nonguvernamentale.

Programul permite lucrul cu mai multe societati si cu mai multe valute precum si urmarirea cheltuielilor si a veniturilor pe centre de cost. Urmarirea clientilor, furnizorilor, debitorilor si a creditorilor se realizeaza fara a fi necesara definirea de conturi analitice. 

Programul poate functiona dupa unul din urmatoarele planuri contabile configurat de utilizator: Planul de Conturi General, Planul de Conturi pentru Institutii bugetare si de stat, Planul de Conturi pentru Organizatii Non-Profit.

Este posibila centralizarea datelor contabile de la mai multe filiale (sucursale), aflate in locatii diferite, intr-o societate "Centralizatoare", prin import/export de fisiere ".XML" transmise prin E-mail.

Este o aplicatie Windows pe 32 de biti, functionala pe sistemele Microsoft Windows 98 SE, NT, 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 8 si utilizeaza o baza de date relationala si tranzactionala (MDB), asigurand siguranta datelor in exploatare si consistenta informatiilor. 

Programul permite tinerea evidentei contabile pe jurnale. Este suficienta introducerea documentelor (facturi furnizor, facturi client, chitante, extrase de banca, state de plata) grupate pe jurnale de operatiuni : cumparari, vanzari, banca, casa, iar programul realizeaza transpunerea in conturi si obtinerea rapoartelor cerute de legislatia in vigoare: Jurnale contabile, Registru-Jurnal, Carte Mare, Jurnale comerciale cu TVA, Registru de Casa, Balanta, Situatie Clienti/Furnizori, Situatie Debitori/Creditori, Decont de TVA, Declaratie de impozit, Bilant, Cont de profit si Pierderi,Tablou de Bord, Penalizari Clienti, Declaratia 394, Grafice.      

Programul este atat de simplu de utilizat, incat se poate utiliza imediat dupa instalare, nefiind necesara o perioada de invatare a sa. Preluarea datelor din documentele primare este asigurata prin existenta unor machete de preluare a datelor orientate pe tipuri de operatiuni: cumparare, vanzare, casa, banca, diverse.

In vederea asigurarii rapiditatii in culegerea datelor, programul este prevazut cu tabele care contin informatii auxiliare: Conturi, TVA, Clienti, Furnizori, Valute si din care se pot selecta cu un simplu clik, informatiile dorite atunci cand se introduc in baza de date documentele primare.

In baza de date a programului pot fi verificate in orice moment toate operatiunile inregistrate conform documentelor de intrare. Aveti la dispozitie un instrument modern de prezentare a informatiilor care permite sortarea si gruparea inregistrarilor dupa criteriile dorite, concomitent cu rearanjarea si redimensionarea coloanelor functie de preferintele dvs..

Programul genereaza automat, la momentul dorit de utilizator, Inchiderea conturilor de TVA , Inchiderea conturilor de Cheltuieli/Venituri, Marcarea facturilor Clienti/Furnizori care au fost incasate/platite pentru evidentierea TVA la incasare, Redeschidere de An. 

In orice moment se pot obtine, pentru orice perioada , urmatoarele rapoarte:

  Jurnale contabile de: Cumparare, Vanzare, Banca, Diverse, Casa

  Jurnal Centralizator

  Carte Mare: Globala, Partiala, pe Operatiuni, pe Jurnal, pe Clienti, pe Furnizori

  Balanta: Sintetica, Analtica, Partiala, pe Clienti, Furnizori, Debitori, Creditori, cu 4 sau cu 8 coloane

  Registru de Casa

  Situatie Clienti/Furnizori, Debitori,Creditori functie de data documentului sau data scadenta

  Jurnale comerciale de TVA inclusiv pentru Regimul TVA la incasare.

  Decont privind taxa pe valoarea adaugata

  Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat

  Tablou de Bord (Situatia conturilor bancare, a conturilor de casa, debitori, creditori, datorii catre stat) in lei sau in valuta.

  Bilant, Contul de Profit si Pierderi

  Penalizari Clienti

  Declaratia 394

 Grafice : Evolutie cont, Repartitie pe clasa de conturi, Comparativ Cheltuieli/Venituri,

Repartitie facturi pe Clienti, Repartitie facturi pe Furnizori

Toate rapoartele se pot obtine pe ecran, pe orice tip de imprimanta (cu posibilitatea selctiei fontului de catre utilizator), cu formatul paginii Portrait/Landscape sau in fisier in format HTML care poate fi transmis cu usurinta pe E-mail sau publicat intr-un Intranet.

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 98SE, WinNT 4.0, Win2000 SP2, Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8

 Spatiu liber pe disc: 50 MB

 Memorie RAM : 128 MB 

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului poate fi descarcata online .

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati in lei, contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar societatea comerciala MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea CODULUI DE ACCES, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64.