Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

MyContaM

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD
Text Box: Prezentare

Program de contabilitate pentru Microintreprinderi

Windows2

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

MyContaM este un program de contabilitate destinat microintreprinderilor. Programul permite lucrul cu mai multe societati si cu mai multe valute precum si urmarirea cheltuielilor si a veniturilor pe centre de cost. Urmarirea clientilor si a furnizorilor se realizeaza fara a fi necesara definirea de conturi analitice. Caracteristica principala o constituie usurinta in exploatare si simplitate.

Este o aplicatie Windows pe 32 de biti, functionala pe sistemele Microsoft Windows 98 SE, NT, 2000, XP, Vista si utilizeaza o baza de date relationala si tranzactionala (MDB), MS Access 2000, asigurand siguranta datelor in exploatare si consistenta informatiilor. 

Programul se adreseaza utilizatorilor care poseda cunostinte minimale de contabilitate. Este suficienta introducerea documentelor (facturi furnizor, facturi client, chitante, extrase de banca, state de plata) grupate pe tipuri de operatiuni : cumparari, vanzari, cheltuieli, incasari, plati, iar programul realizeaza transpunerea in conturi si obtinerea rapoartelor cerute de legislatia in vigoare: Jurnale contabile, Registru Jurnal, Carte Mare, Jurnale comerciale cu TVA, Registru de Casa, Balanta, Decont de TVA, Declaratie de impozit, Bilant, Cont de profit si Pierderi.

Programul este atat de simplu incat se poate utiliza imediat dupa instalare, nefiind necesara o perioada de invatare a sa. Preluarea datelor din documentele primare este asigurata prin existenta unor machete de preluare a datelor orientate pe tipuri de operatiuni: cumparare, vanzare, casa, banca, diverse.

In vederea asigurarii rapiditatii in culegerea datelor, programul este prevazut cu tabele care contin informatii auxiliare: Operatiuni, Conturi, TVA, Clienti, Furnizori, Valute si din care se pot selecta cu un simplu clik, informatiile dorite atunci cand se introduc in baza de date documentele primare.

In baza de date a programului pot fi verificate in orice moment toate operatiunile inregistrate conform documentelor de intrare. Aveti la dispozitie un instrument modern de prezentare a informatiilor care permite sortarea si gruparea inregistrarilor dupa criteriile dorite, concomitent cu rearanjarea si redimensionarea coloanelor functie de preferintele utilizatorului cu ajutorul facilitatii Windows ,"Drag&Drop.

Programul realizeza prelucrari automate: Inchiderea conturilor de TVA lunar, Inchiderea conturilor de Cheltuieli/Venituri, Marcarea operatiunilor cu Clienti/Furnizori, Redeschidere de An. 

In orice moment se pot obtine pentru orice perioada, urmatoarele rapoarte:

 Jurnale contabile de: Cumparare, Vanzare, Banca, Diverse, Casa

 Registru Jurnal

 Carte Mare: Globala, Partiala, pe Operatiuni, pe Jurnal, pe Clienti, pe Furnizori

 Balanta: Sintetica, Analtica, Partiala, pe Clienti, Furnizori, cu 4 sau cu 8 coloane

 Registru de Casa

 Situatie clienti/furnizori cu detaliu pe document incasat/platit

 Jurnale comerciale de TVA

 Decont privind taxa pe valoarea adaugata

 Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat

 Bilant

 Contul de Profit si Pierderi

Toate rapoartele se pot obtine pe ecran, pe orice tip de imprimanta (cu posibilitatea selectiei fontului de catre utilizator), cu formatul paginii Portrait/Landscape sau in fisier in format HTML care poate fi transmis cu usurinta pe E-mail sau publicat intr-un Intranet.

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 98SE, WinNT 4.0, Win2000 SP2 sau Windows XP

 Spatiu liber pe disc: 30 MB

 Memorie RAM : 64 MB 

 Unitate CD-ROM

 

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului va fi descarcata online  sau se va solicita de la MySoft SRL pe CD.

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati in lei, contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea acestuia, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64.