Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

 

 MyDec permite obtinerea Declaratiei 394 prin conectarea la fisiere EXCEL

 

Incepand cu data de 1 ianuarie 2007, persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania conform art. 153 din Codul fiscal sunt obligate sa declare in format electronic, toate livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile de bunuri si servicii realizate, pe teritoriul Romaniei, catre/de la alte persoane impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania. Ordinul nr. 702 din 14.05.2007 publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 376 din 04.06.2007 reglementeaza modul de intocmire si completare pentru formularul (394) Declaratie informationala privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national.

 

Ministerul de Finante a pus la dispozitia contribuabililor aplicatia D394 de obtinere a Declaratiei 394 in format electronic. Aplicatia D394 nu este o aplicatie de baze de date, si nu are o interfata care sa permita culegerea rapida a datelor, drept pentru care nu poate fi utilizata pentru a incarca sute sau mii de facturi de achizitie si de vanzare pentru sute sau mii de clienti si furnizori dintr-un semestru. Timpul necesar pentru a incarca date in aceasta aplicatie ar fi mult prea mare si ar necesita costuri suplimentare cu forta de munca.

 

Problema este ca nu toate aplicatiile de gestiune utilizate de contribuabilii din Romania pot exporta informatiile despre clientii, furnizorii, livrarile si achizitiile in formatul electronic solicitat conform Ordinului 702 di14.05.2007 publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 376 din 04.06.2007, si nu toti contribuabilii au utilizat aplicatii de gestiune economica, drept pentru care nu au baze de date cu achizitiile si livrarile din primul semestru al anului 2007.

 

Pentru a veni in sprijinul celor care sunt in una din situatiile de mai sus, firma MySoft S.R.L., furnizor de produse si servicii informatice in domeniul economic, Partener Microsoft certificat in realizarea de produse software, (ISV/Software Solutions Competency) anunta ca a realizat o aplicatie, denumita MyDec care permite conectarea la un fisier EXCEL de achizitii (cumparari), respectiv de livrari (vanzari) si intocmirea in format electronic a Declaratiei 394, precum si incarcarea automata cu date a aplicatiei D394 pusa la dispozitia utilizatorilor de Ministerul de Finante.

 

.Versiuni de incercare si achizitii

 

O versiune de incercare a produsului poate fi descarcata online .

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati in lei, contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea acestuia, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64