Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

MyGestCV

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Program de Gestiune pentru Comisionari Vamali

MyGestCV_W

MyGestCV este un program de gestiune comerciala destinat comisionarilor vamali, asigurand evidenta documentelor specifice acestui gen de activitate si a relatiilor cu tertii.

Este o aplicatie Windows pe 32 de biti, functionala pe sistemele Microsoft Windows 98 SE, NT, 2000, XP si utilizeaza o baza de date relationala si tranzactionala (MDB), MS Access 2000,asigurand siguranta datelor in exploatare si consistenta informatiilor. 

Programul este integrat in timp real cu programul de contabilitate MyConta, respectiv,  la validarea documentelor se genereaza automat formulele contabile. 

Programul este configurabil avand optiune de Configurare, care permite introducerea datelor de identificare a societatii pentru care se utilizeaza programul, configurarea exercitiului financiar, configurarea conturilor pentru generarea automata a echivalentelor contabile si configurarea tarifelor pentru calculul automat al notelor de calculatie.

 

GestCV_Meniu

             
 Culegerea datelor este rapida si facila, cu preluarea elementelor existente in tabelele asociate (servicii, furnizori, clienti, valute, marfuri).

 GestCv_ConfigurareProgramul gestioneaza urmatoarele documente specifice activitatilor de import: Cerere de Transfer, Comanda Import, Nota de Calculatie, Factura Client.

Cerere de Transfer

Programul afiseaza o fereastra ce contine 3 sectiuni: Lista Cereri Transfer, Antet Cerere Transfer, Detaliu document care contine liniile referitoare la articolele ce fac obiectul documentului selectat.
      

In jumatatea de sus a ecranului in partea dreapta, se afla butoanele de comanda care asigura gestionarea documentelor, respectiv, Creare, Salvare, Listare,  Stergere, Iesire.

GestCV_CT

Comanda de Import

Programul afiseaza o fereastra ce contine 2 sectiuni: Lista Comenzi si Fisa Comanda.
Este posibila cautarea functie de conditiile specificate in partea de sus a ecranului, sau selectarea unei comenzi pentru care se afiseaza Fisa comenzii.
      

 Fisa unei comenzi contine urmatoarele informatii prezentate in figura de mai jos.

GestCV_Com

Pe baza comenzii, programul genereaza automat Nota de calculatie.

GestCV_NC

Pentru Nota de Calculatie selectata, se poate vizualiza Fisa acesteia precum si Fisa comenzii care a stat la baza intocmirii acesteia.

GestCV_NC1

Factura client poate fi generata pe baza Notei de Calculatie selectata cu un clik din lista de Note de Calculatie.

Listare

Documentul curent afisat pe ecran poate fi listat pe ecran sau pe imprimanta in formatul standard impus de nomenclatorul MF sau pe formulare tipizate.

GestCv_Factura

 Utilizatorii pot lista sau cauta rapid in lista de facturi.

GestCV_Facturi

Selectand optiunea Rapoarte in meniul principal, se poate opta pentru unul din urmatoarele rapoarte : Cereri de Transfer, Comenzi, Statistici Clienti, Raport de Vanzari.

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 98SE, WinNT 4.0, Win2000 SP2, Windows XP sau Vista

 Spatiu liber pe disc: 50 MB

 Memorie RAM : 256 MB 

 Unitate CD-ROM

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului poate fi descarcata online .

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati  contravaloarea programului  plus TVA, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea acestuia, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64