Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

MyGestTM

MyGestTM este un program destinat societatilor care au in obiectul de activitate servicii de turism, asigurand evidenta documentelor specifice acestui gen de activitate (bilete de avion, vouchere, chitante, facturi) si a relatiilor cu tertii (furnizori, clienti, turisti).

Este o aplicatie Windows pe 32 de biti, functionala pe sistemele Microsoft Windows 98, NT, 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 8 si utilizeaza o baza de date relationala si tranzactionala (MDB), MS Access, asigurand siguranta datelor in exploatare si consistenta informatiilor. 

Programul este integrat in timp real cu programul de contabilitate MyConta, respectiv,  la validarea facturilor de vanzare se genereaza automat formulele contabile pentru operatia de vanzare servicii turistice catre clienti sau pentru operatia de incasare clienti (in devize diferite).    

Programul este configurabil avand optiune de Configurare, care permite introducerea datelor de identificare a societatii pentru care se utilizeaza programul, configurarea exercitiului financiar, configurarea conturilor pentru generarea automata a echivalentelor contabile si a jurnalelor contabile (de vanzare si casa).

Culegerea datelor este rapida si facila, cu preluarea elementelor existente in tabelele asociate (servicii, furnizori, clienti, valute, tva, statiuni, tari, hoteluri, companii de zbor, curse aeriene).

Programul realizeza gestiunea tertilor (clienti, furnizori, turisti) si asigura utilizatorului transparenta in baza de date, fiind posibile cautari dupa diverse criterii, sortari, grupari dupa unul sau mai multe campuri. 

Programul gestioneaza urmatoarele documente specifice activitatilor de turism: Oferte, Rezervari, Vouchere (Bilete de cazare), Bilete de avion (Ticketing), Facturi Clienti, Note contabile.

Programul creaza o baza de date de bilete de avion emise de agentie preluand informatiile referitoare la acestea fie prin import automat din sistemul de rezervare AMADEUS cu programul MyTicket, fie prin import automat din sistemul de rezervare WORLDSPAN cu programul MyTicket_WSP, fie manual. Un billet de avion validat sau poate fi facturat prin simpla apasare a butonului Facturare.

Daca se porneste de la o rezervare, pe baza acesteia programul genereaza informatiile pentru voucher.

Culegerea datelor pentru Vouchere este intuitiva, iar calculul valorii totale pentru un voucher se poate face fie direct, pornind de la pretul de cumparare si comisionul procentual, fie indirect, pornind de la pretul de vanzare (inclusiv comision si TVA) si pretul de cumparare, in acest caz stabilindu-se prin calcul, comisionul procentual aplicat.

Daca se introduc ofertele de cazare de la furnizori si se selecteaza optiunea "Pe baza de oferta", programul ofera pretul furnizor functie de hotelul, perioada si tipul de cazare. 

Dupa completarea informatiilor pot fi tiparite pe imprimanta, Voucherul si  Contractul dintre societatea de turism si clientul sau.    

Modelul de Voucher/Contract poate fi personalizat de catre utilizator, intrucat programul include un generator de documente foarte performant.

Factura client poate fi generata pe baza unui Voucher (sau mai multe) selectat din lista de Vouchere. Factura poate fi emisa si tiparita in lei sau intr-o alta deviza (valuta). Pentru fiecare factura se poate lista un Borderou de vouchere, cu voucherele pentru care s-a intocmit factura.

Programul MyTicket realizat de MySoft poate realiza importul automat de date din fisierele generate de sistemul de rezervare bilete de avion AMADEUS si este o aplicatie separata de MyGestTM. Avantajul utilizarii MyTicket este acela de a elimina operatia de culegere a datelor din biletele de avion de catre utilizatorul de MyGestTM.

Programul MyTicket_WSP realizat de MySoft poate realiza importul automat de date din fisierele generate de sistemul de rezervare bilete de avion WORLDSPAN si este o aplicatie separata de MyGestTM. Avantajul utilizarii MyTicket_WSP este acela de a elimina operatia de culegere a datelor din biletele de avion generate de sistemul de rezervare WORLDSPAN de catre utilizatorul de MyGestTM.

Listare

Factura curenta afisata pe ecran poate fi listata pe ecran sau pe imprimanta in formatul standard impus de nomenclatorul MF sau pe formulare tipizate.

Utilizatorii pot lista sau cauta rapid in lista de facturi avand la dispozitie un modul de cautare multicriteriala.

Se poate analiza activitatea de turism efectuata intrucat programul pune la dispozitie baza de date de activitati in care se pot face sortari in ordine (crescatoare/descrescatoare), grupari dupa familii de servicii, servicii, clienti, turisti, furnizori, destinatii, statiuni, nr. de turisti, nr de zile de cazare, etc. cu un modul de cautare multicriteriala, si cu un modul de listare pe ecran, imprimanta sau intr-un fisier HTML ce poate fi importat in MS EXCEL. 

Selectand optiunea Rapoarte in meniul principal, se poate opta pentru unul din urmatoarele rapoarte asa cum se poate vedea in figura de mai jos.

Programul permite obtinerea de rapoarte uzuale precum si tiparirea documentelor comerciale pe formulare tipizate sau nu, cat si a tuturor documentelor gestionate, avand inclus un generator de rapoarte foarte performant. Generatorul permite listarea pe ecran, pe orice tip de imprimanta, expedierea pe E-mail sau salvarea intr-un fisier.

Optiunea de import/export date este utila in cazul in care aveti mai multe locatii in care functioneaza MyGestTM si doriti exportul inregistrarilor contabile referitoare la activitatea de vanzare. MyGestTM va genera un fisier EXPORT.XML care poate fi transmis pe E-mail locatiei in care functioneaza programul MyConta unde se vor centraliza toate vanzarile si incasarile prin casa.

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 98SE, WinNT 4.0, Win2000 SP2, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

 Spatiu liber pe disc: 50 MB

 Memorie RAM : 256 MB 

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului se poate descarca de pe site-ul MY SOFT (Descarcare).

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati  contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea acestuia, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64 .

Program de facturare pentru Turism

 

 

Windows2