Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

MyImo

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

MyImo_W

MyImo este un program de evidenta a imobilizarilor si a obiectelor de inventar si de calcul a cheltuielilor de amortizare ale imobilizarilor, destinat tuturor societatilor si organizatiilor care trebuie sa realizeze calcul de amortizari.

Programul permite lucrul cu mai multe societati si permite tinerea evidentei imobilizarilor in LEI si intr-o alta valuta, (USD sau EURO) la curs istoric.

MyImo calculeaza urmatoarele tipuri de amortizari: liniara, degresiva cu uzura morala, degresiva fara uzura morala, accelerata, iar pentru amortizarea liniara, ofera posibilitatea calculului automat a 20% din valoarea de achizitie ce se poate trece direct pe cheltuieli, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Programul este o aplicatie Windows pe 32 de biti si foloseste o baza de date relationala si tranzactionala, MS Access. 

MyImo poate fi functiona atat in regim monoutilizator (pe un singur calculator), cat si in regim retea asigurand accesul partajat al utilizatorilor la baza de date precum si gestiunea utilizatorilor.

Programul contine tabele cu informatii utile care asigura preluarea rapida a informatiilor de catre utilizator: Coduri de Clasificare, Grad de utilizare, Valori minime de imobilizari, Localizari, Centre de Cost, Terti, Plan de Conturi, TVA.

Interfata este extrem de sugestiva, utilizatorul avand sarcina doar de a furniza cateva informatii la completarea fisei de imobilizare 

Fisele astfel completate se vor aduna intr-o baza de date total transparenta utilizatorului, in care acesta are posibilitatea sa sorteze si sa grupeze informatiile dupa oricare din coloanele afisate.

Este posibil ca liniile selectate sa fie tiparite pe imprimanta asa cum apar ele pe ecran. Pentru a tipari numai coloanele care prezinta interes la un moment dat pentru utilizator, inainte de a executa clik pe butonul de Listare, se ascund prin redimensionare coloanele care nu trebuie tiparite.
          

MyImo ofera posibilitatea scoaterii din gestiune a unei imobilizari prin casare sau vanzare.

Prin selectarea unei inregistrari din tabelul de imobilizari si executarea unui clik pe butonul Plan, se va realiza planul de amortizare pe ani al imobilizarii alese, atat in lei cat si in valuta.

Exista posibilitatea tiparirii Planului de amortizare pe imprimanta. 

Se pot lista cheltuielile cu amortizarile pentru o luna specificata, calculul realizandu-se dinamic.

Cheltuielile cu amortizarea se pot grupa dupa Cont, Cod de clasificare, Localizare si Centru de cost.

Se poate alege luna de calcul in functie de care se face calculul, unitatea monetara si limba (Romana sau Engleza) in care sa se obtina raportul. Optiunea Fara detaliu permite listarea cheltuielilor cumulate (fara detaliu) in functie de criteriul de grupare ales.

Rapoartele pot fi obtinute pe ecran, pe imprimanta sau intr-un fisier (HTML).

Atentie!  Dupa instalare, programul functioneaza in regim Demo.

Functionarea completa a programului se realizeaza dupa introducerea codului de acces.

Dupa lansarea in executie, programul afiseaza fereastra de selectie a societatii pentru care se tine evidenta mijoacelor fixe. La prima lansare in executie se va afisa o societate model, denumita "SOCIETATE" care va avea asociata baza de date MyImo01.mdb. Utilizatorul "admin" cu parola "1" exista in baza de date si pentru prima lansare trebuie specificat. Ulterior, este posibil sa creati utilizatori diferiti, cu parole diferite. 
        

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 98SE, WinNT 4.0, Win2000 SP2, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8

 Spatiu liber pe disc: 50 MB

 Memorie RAM : 256 MB 

 

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului poate fi descarcata online  .

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati in lei, contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea acestuia, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64 .

Program de evidenta mijloace fixe si obiecte de inventar