Text Box: Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

MySal

Program de evidenta personal, calcul salarii si obligatii catre stat

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD
Windows

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

MySal este un program de evidenta personal, calcul salarii si obligatii catre stat, in conformitate cu legislatia in vigoare, destinat societatilor comerciale, institutiilor bugetare si organizatiilor nonguvernamentale.

Programul permite lucrul cu mai multe societati si urmarirea cheltuielilor cu salariile pe departamente.

Este o aplicatie Windows pe 32 de biti, functionala pe sistemele Microsoft Windows 2000, XP, Windows 7, Windows 8 si utilizeaza o baza de date relationala si tranzactionala ( Microsoft Access 2000/2003/2007/2010 ), asigurand consistenta informatiilor si siguranta datelor in exploatare. 

Programul este atat de simplu de utilizat, incat se poate utiliza imediat dupa instalare, nefiind necesara o perioada de invatare a sa. Se recomanda consultarea help-ului electronic inclus in program la inceperea lucrului cu programul, pentru familiarizarea cu filozofia programului.

MySal are optiuni de configurare parametri de lucru specifici fiecarei organizatii: informatii generale, exercitiu financiar, contabilitate, concedii medicale, tarif de risc, deduceri personale, sarbatori legale.

In vederea asigurarii rapiditatii in culegerea datelor, programul este prevazut cu tabele care contin informatii auxiliare: Locuri de munca, Functii, Categorii de personal, Impozitare, Salariu minim/mediu pe economie functie de coeficientii de ierarhizare, Localitati, Plan de Conturi, TVA, Valute, Stare civila, Tip handicap, Tip act de identitate si din care se pot selecta cu un simplu clik, informatiile dorite atunci cand se introduc in baza de date informatii despre salariati.

MySal permite tinerea evidentei salariatilor pe departamente oferind toate informatiile necesare despre acestia: informatii de contact, conditii contractuale, persoane in ingrijire, informatii bancare, pregatire profesionala, fotografii.

Programul genereaza in fiecare luna Pontaje si pe baza lor, Buletine de calcul pentru stabilirea drepturilor salariale cuvenite precum si obligatiile datorate catre stat.

In orice moment se pot obtine, pentru orice luna, urmatoarele rapoarte:

  Stat de Plati

  Centralizator Plati

  Fluturasi avans / lichidare

  Lista avansuri

  Lista cu salariati permanenti/colaboratori, Fisa salariat, Legitimatie salariat

  Situatie ore lucrate, Situatie ore concedii de odihna, Situatie ore concedii medicale

  Lista CASS

  Declaratie somaj

  Centralizator FASS

  Obligatii angajator inclusiv Fond de garantare

Toate rapoartele se pot obtine pe ecran, pe orice tip de imprimanta (cu posibilitatea selectiei fontului de catre utilizator), cu formatul paginii Portrait/Landscape sau in fisier in format HTML, XLS, PDF, TXT, JPEG.

MySal genereaza fisierele in format DBF pentru raportarile on-line.

Configuratia minima de utilizare a programului

 Sistem compatibil IBM PC cu procesor 586

 Sistem de operare Windows 2000 SP2, Windows XP SP2, Windows Vista,

Windows 7, Windows 8

 Spatiu liber pe disc: 50 MB

 Memorie RAM : 256 MB 

Versiuni de incercare si achizitii

O versiune de incercare a produsului se poate descarca de pe site-ul MySoft (Descarcare).

Programul poate fi instalat pe calculatorul dvs. si testat. Daca sunteti multumit de rezultatele testelor si doriti sa achizitionati o licenta de utilizare a programului pentru un calculator, va rugam achitati in lei, contravaloarea programului  plus TVA aferenta, in contul RO13BRDE445SV00374314450 deschis la BRD Dorobanti, beneficiar

MY SOFT SRL. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne contactati pe E-mail sau telefonic pentru furnizarea CODULUI DE ACCES si a facturii fiscale. Dupa introducerea CODULUI DE ACCES, programul devine complet functional.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin E-mail, la asist@mysoft.ro, telefonic sau prin fax, la numerele 021.310.22.61 sau  021.310.22.64.