Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Noutati

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

Microsoft Tech-Ed 2005

Dupa o pauza de 3 ani, am participat anul acesta la Conferinta Microsoft Tech-Ed pentru Europa, care s-a desfasurat in saptamana 4-8 iulie la Amsterdam.

Cele peste 400 de sesiuni destinate dezvoltatorilor si administratorilor de retea, cuprinzand de la informatii generale de strategie IT la informatii tehnice de nivel avansat, au permis accesul celor peste 6.500 de participanti la ultimile realizari ale companiei Microsoft si ale partenerilor sai.

La Conferinta de deschidere dl Andrew Lees, Corporate Vice President, Servers and Tools Microsoft a anuntat lansarea a doua produse noi in aceasta toamna, Visual Studio 2005 si SQL Server 2005 precum si finalizarea achizitiei companiei Sybari si transformarea acesteia in filiala Microsoft. Scopul acestei achizitii a fost acela de a pune la dispozitia utilizatorilor de servere Microsoft cele mai moderne, complexe si sigure solutii antivirus si antispam produse de compania Sybari si utilizate de mai mult de 10.000.000 de utilizatori, in mai mult de 10.000 de  organizatii.

In Romania, solutiile de securitate antivirus si antispam oferite de Sybari devenita filiala Microsoft, sunt distribuite de societatea MySoft SRL, Partener Sybari si Partener Microsoft, cu competenta ISV.

Pentru prezentarea si lansarea tehnologiei RFID (Radio Frequency Identification), s-a facut un experiment prin etichetarea participantilor la sesiunea de deschidere cu etichete care pot raspunde la interogari pe baza de frecvente radio pentru numarare si selectie ad-hoc in vederea acordarii unor premii. Sincer, vedeam aceasta tehnologie folosita in stocarea si regasirea informatiei despre un obiect, un animal, dar pentru oameni ? Nu am fost prea incantata de acest experiment, desi recunosc, ca in cativa ani acest mod de monitorizare ni se va parea ceva normal.

A fost organizata o expozitie a partenilor Microsoft in care au fost prezenti mai mult de 110 sponsori si expozanti care au prezentat solutii realizate cu Microsoft Visual Studio 2003,  Microsoft Office 2003, Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, Microsoft Windows SharePoint Services, Microsoft InfoPath 2003. Standul cu cei mai multi vizitatori a fost standul Sybari unde delegatii la Conferinta au primit raspunsuri la intrebari de la Dl. Joe Licari, Vice President, Product Management Sybari si de la Dl. Paolo Cavalsassi, Territory Manager pentru Italia si Europa de Est.

La acestea s-au adaugat zeci de laboratoare in care s-au testat ultimile produse Microsoft, inclusiv versiunile pe 64 de biti ale Windows Server 2003 si Windows XP.

La sesiunea de inchidere a Conferintei, Dl. David Vaskevitch, Chief Technical Officer for Business Platform Microsoft  a prezentat cateva idei despre evolutia software-ului in urmatoarea decada, previzionand ca acesta va deveni centrul vital al vietii noastre.

Marele avantaj al acestui gen de conferinta a fost acela ca participantii au putut intra in contact direct cu coordonatorii de programe ai companiei Microsoft cat si ai partenerilor sai, pentru lamurirea anumitor probleme tehnice de detaliu, in cadrul standurilor organiizate pe produse Microsoft, “Ask an expert”.

Participarea specialistilor IT romani a fost si anul acesta restransa  datorita faptului ca taxa de participare si costurile legate de deplasare sunt foarte mari. Echipa Microsoft Romania a fost bine reprezentata, de Dl. Dorin Badea, Developer & Platform Group Manager, Dl. Bogdan Musat, Solutions Server Specialist, Dl. Tudor Galos Desktop Product Manager, Dl. Zoli Herczeg, Developer Community Lead si Dl. Ciprian Jichici, Microsoft Regional Director, iar printre specialistii prezenti in standurile  “Ask an expert” s-au numarat instructori si MVP romani. Aceasta participare numeroasa din partea Microsoft este de bun augur pentru specialistii IT din Romania, cunoscut fiind faptul ca de ani de zile  echipa Microsoft Romania promoveaza cele mai noi tehnologii ajutand substantial dezvoltarea industriei tehnologiei informatiei din tara noastra.

Daca doriti mai multe informatii despre sesiunile prezentate sau despre cele mai noi produse Microsoft, va rog trimiteti E-mail pe adresa gabriela@mysoft.ro.

                                                           Gabriela Aronovici

Director IT