Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Clienti
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: Contact
Fundal8

Noutati

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

Ce aduce nou Office XP ?

 

In ultima versiune de Office, denumita in final Office XP, Microsoft ofera solutii tuturor utilizatorilor, de la utilizatorul singular, la grupurile de utilizatori constituiti intr-un grup cu aceleasi interese si resurse, pana la organizatiile in care acestia lucreaza. Suita de aplicatii care compun Office XP se caracterizeaza prin simplitate, intuitivitate, eficienta, robustete si nu in ultimul rand, conectivitate. Va prezentam cateva dintre facilitatile noi.

Entitati Smart-Tag -  butoane partajate de toate aplicatiile Ofiice XP, similare hyperlink-urilor HTML. De exemplu, daca un nume de contact este editat īn Word, va apare o entitate Smart-Tag si veti avea posibilitatea de a  insera adresa de contact din Outlook. Se pot crea Smart-Tag-uri personalizate care sa rezolve necesitatile de afaceri specifice.

Acces si Analiza Date. Este mult mai usor sa se selecteze si sa se importe date actualizate din WEB in Excel pentru vizualizare si analiza, iar Microsoft Access include PivotTable si PivotChart in tabele, interogari, view-uri, proceduri stocate, functii si forme.

Recunoasterea vorbirii permite utilizatorului sa trimita comezi vocale pentru a crea sau edita documente. Este posibil sa va dictati textul in oricare program Office sau sa selectati meniul, bara de instrumente sau casutele de dialog utilizandu-va vocea. Recunoasterea vorbirii nu va lasa mainile complet libere ci veži obtine cele mai bune rezultate combinand vocea cu mouse-ul si cu tastatura.

Restaurarea automata a documentelor si aplicatiilor precum si mecanisme de tratare a erorilor in caz de intreruperi accidentale ale programelor Office sau ale sistemelor de operare. Utilizatorii de Microsoft Word, Excel si PowerPoint pot salva fisierele curente in momentul aparitiei unei intreruperi anormale, fara a mai fi necesara re-creerea documentelor. Autorestaurarea este parte integranta din Excel si Publisher.

Mesagerie Integrata. Cu Microsoft Outllook, clientul de mesagerie si colaborare, utilizatorul poate prelucra toate mesajele intr-un singur loc. Sunt posibile si simple, accesul, trimiterea si primirea de E-mail-uri din conturi multiple incluzand serviciul de E-mail bazat pe WEB, MSN Hotmail, cat si trimiterea si primirea de mesaje instantanee cu MSN Messenger.

Serviciile de lucru in echipa, SharePoint Team Services permit utilizatorilor sa gestioneze activitati de grup, cu o echipa a unui site de WEB. Membrii echipei pot vizualiza si aduce contributia la anunturi, discutii, si task-uri, utilizand un simplu browser.

Suport XML. Excel si Access suporta XML, dand programatorilor posibilitatea sa incarce, salveze, acceseze si interogheze foi de calcul XML din WEB.

Securitate avansata, cu un panou central de securitate, si cu encriptare avansata a parolei. Securitate Outlook avansata, cu protectie impotriva virusilor si cu blocare a fisierelor atasate nesigure si cu prevenirea accesului prin program la lista de adrese.

Instalare imbunatatita, cu Asistent de Instalare Personalizata si Asistent de Intretinere Personalizata. Actualizarea ultimilor versiuni de Office este mai rapida ca niciodata. Desi formatul fisierelor din Access s-a modificat, s-a pastrat compatibilitatea cu formatele versiunilor anterioare de Office. 

Pentru mai multe informatii va recomand sa consultaži

http://www.microsoft.com/office/xp/

                                                                            Gabriela Aronovici, MCSE