Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Clienti
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: Contact
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

Business Intelligence pe piața concurențială a agențiilor de turism

 

Programul MyGestTM permite agențiilor de turism mici și mijlocii să le ofere clienților servicii noi și îmbunătățite

 

Firma MySoft, furnizor de produse și servicii informatice în domeniul economic pentru sisteme Microsoft Windowsź, a implementat la agenția de turism AS Travel o soluție complexă, flexibilă, integrată, de evidență a documentelor de călătorie și a celor financiare și de gestiune a relațiilor cu furnizorii, care a condus la creșterea eficienței agenției, reducerea timpului de răspuns și, în consecință, la creșterea gradului de satisfacție a clienților.

 

Pe piața din ce în ce mai concurențială a agențiilor de turism, simplele oferte de călătorie nu mai sunt suficiente pentru succesul afacerii. Productivitatea, eficiența sporită, viteza de răspuns și serviciile oferite sunt elemente importante în atragerea clienților.

 

AS Travel, una dintre agențiile importante de turism din București, agent acreditat IATA – a ales să implementeze soluția MyGestTM, produsă de MySoft, o platformă comună pentru backoffice-ul agentiei. MyGestTM a permis creearea bazei de date reala in timp, prin importul automat al datelor din biletele de avion si in paralele o baza de date  a destinațiilor, a hotelurilor si a tuturor serviciilor conexe unui sejur turistic. Programul, ușor de utilizat, le permite agenților să acceseze în timp real biletele de avion introduse în sistemul de rezervare Amadeus pentru a le factura direct.

 

“MyGestTM ne-a permis să automatizăm funcțiile vitale ale agenției, contribuind astfel la îmbunătățirea eficienței, creșterea vitezei tranzacțiilor, reducerea timpului de răspuns la solicitările clienților și asigurarea unui raport preț/calitate foarte bun”, afirmă Marina Lupașcu, director al departamentului de ticketing de la AS Travel. “Specialiștii de la MySoft ne-au asigurat asistența necesară pentru implementarea sistemului, instruirea personalului și sunt în continuare receptivi la observațiile și sugestiile noastre”.

 

MyGestTM este un produs dezvoltat integral în România, perfect adaptat legislației în vigoare,  reprezentând o soluție de informatizare a agențiilor de turism mici și mijlocii, la costuri reduse.

 

Soluția integrează toate funcțiile specifice activităților unei agenții de turism, înlocuind multiplele aplicații cu obiective unice. Toate tranzacțiile și raportările sunt procesate centralizat, răspunzând atât necesităților de bussines inteligent ale agenției, cât și necesităților de informare ale administrației financiare, furnizând rapoarte felxibile, detaliate sau centralizatoare ușor de citit și interpretat.

 

Prin preluarea automată din sistemul de rezervare Amadeus a informațiilor legate de pasageri și de biletele de avion, se elimină erorile umane de introducere a datelor, se fac economii de personal și crește eficiența internă. Programul realizeză gestiunea terților (clienți, furnizori, turiști) și asigură utilizatorului transparența în baza de date, fiind posibile căutări după diverse criterii, sortări, grupări după unul sau mai multe câmpuri. Printre documentele generate în mod automat sunt incluse bilete de avion, vouchere, rezervări, facturi pentru clienți.

 

Vânzarea locurilor de cazare se poate face "pe bază de ofertă", prin înregistrarea în baza de oferte a stațiunilor, hotelurilor, perioadelor de tarifare, a locurilor disponibile urmând ca voucherele să fie eliberate ca urmare a rezervărilor făcute, cu evidențierea permanentă a disponibilităților curente.

 

Programul este integrat în timp real cu programul de contabilitate MyConta. Astfel, la validarea facturilor de vânzare se generează automat formulele contabile pentru operația de vânzare a serviciilor turistice (în cele două modalități practicate fie cu TVA inclus, fie cu TVA în mod real), de asemenea, la încasarea facturilor cu cash în MyGestTM se generează automat formula contabilă aferentă.

 

MyGestTM este o aplicație Windows, funcțională pe sistemele Microsoft Windows 98, NT, 2000, XP, care utilizează o bază de date relațională și tranzacțională  MS Access 2000, asigurând siguranța datelor în exploatare și consistența informațiilor. 

Mai multe informații despre MyGestTM pot fi găsite pe web la adresa http://www.mysoft.ro/Produse_MYGESTTM.htm.

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici

gabriela@mysoft.ro

tel.: 021.310.22.64

 

Text Box: Prezentare