Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Oferta de Pret
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: MyImo
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

MySoft vă provoacă la lupta împotriva spam-ului

 

BUCUREȘTI, 30 septembrie 2004 – Firma MySoft, furnizor de produse și servicii informatice în domeniul economic pentru sisteme Microsoft Windowsź, a devenit distribuitor pe piața românească al produselor Sybari. Pentru a marca acest eveniment, MySoft oferă pentru evaluare pe o perioadă de două luni noul produs Sybari Advanced Spam Manager, o soluție inovatoare de protecție împotriva spam-ului.

 

Autoritate recunoscută la nivel internațional, compania americană Sybari a fost înființată în 1995 ca răspuns la cererea de soluții de securitate a informațiilor pentru comunitățile de utilizatori Microsoft Exchange și Lotus Domino. În prezent, Sybari asigură soluții de securitate împoriva virușilor pentru mai mult de 9.000.000 de stații de lucru în peste 50 de țări din întreaga lume.  Produsele sale acoperă trei direcții de dezvoltare: antivirus, antispam & filtrarea conținutului și de administrare a soluțiilor Sybari în cadrul organizației.

 

Printre partenerii strategici ai companiei Sybari se află: Computer Associates, EDS, IBM, HP, Kaspersky Labs, Lotus Development, Mail-Filters, Microsoft, NetIQ, Norman Data Defense Systems, Sophos, Sun Microsystems, VirusBuster.

 

Puterea produselor Sybari este validată de importante companii din lume care folosesc produsele sale de securitate, printre care  se află: Amazon.com, Cable & Wireless, HP, Dell, Deloitte & Touche, Ericsson, FDA, IBM, Lufthansa, Merrill Lynch, MicroAge, Nortel, Pirelli, Sony, Texaco, US Federal Governement, Visa ș.a.

 

Contractul dintre firma românească MySoft și Sybari prevede distribuția produselor din categoria antivirus:

· ANTIGEN 7.5 pentru Microsoft Windows 200 Server (SMTP)

· ANTIGEN 7.5 pentru Microsoft Exchange 2000 Server

· ANTIGEN 7.5 pentru Microsoft SharePoint Portal Server

· ANTIGEN 6.0 pentru Lotus Domino

 

precum și a soluției inovatoare, de sine stătătoare, Advanced Spam Manager, care oferă protecție complexă și completă împotriva spam-ului, contribuind la îmbunătățirea ratei de transfer pe internet, reducerea costurilor de administrare, creșterea eficienței angajaților.

 

O copie de evaluare a acestui produs poate fi descărcată gratuit de la adresa www.mysoft.ro/SpamFreeNow.htm și folosită o perioadă de două luni. La sfârșitul acestei perioade, Advanced Spam Manager poate fi achiziționat cu o reducere de 10% față de prețul de catalog.

 

Informații suplimentare despre produsele Sybari pot fi găsite la adresa www.sybari.com.

Detalii despre activitatea firmei MySoft sunt disponibile online la adresa www.mysoft.ro.

 

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici

gabriela@mysoft.ro

tel.: 021.310.22.61 sau  021.310.22.64