Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Clienti
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: Contact
Fundal8

Comunicate de presa

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

          Soluții de securitate Sybari prezentate la  Microsoft Summit 2005

 

BUCUREȘTI, 12.05.2005 – Firma MySoft S.R.L., furnizor de produse și servicii informatice în domeniul economic, Partener Microsoft certificat în realizarea de produse software, (ISV/Software Solutions Competency)  și Partener Sybari a prezentat la Microsoft Summit 2005, soluțiile de securitate realizate de compania Sybari.

 

Peste 800 de specialiști ai comunității IT din România au avut posibilitatea, timp de două zile, să se instruiască și să afle cele mai noi informații despre subiecte precum securitatea IT, managementul infrastructurii, comunicare, aplicații de business, în cadrul evenimentului anual Microsoft Summit, organizat de Microsoft România la București, în zilele 10-11 mai.

 

Evenimentul, organizat la standardele internaționale ale companiei Microsoft, o replică națională a unor mari evenimente precum Microsoft TechNet, a fost structurat pe cinci secțiuni de prezentări și discuții, desfășurate în paralel și a reunit experți recunoscuți în domeniu din țară și din străinătate.

 

“Avem o comunitate puternică de dezvoltatori și profesioniști IT, un real avantaj competitiv pentru România, care poate contribui la valorificarea oportunităților pe care le generează o piață emergentă. Putem dezvolta modele noi de business, putem genera proiecte replicabile, putem contribui la modernizarea economiei. Prin toate programele pe care le organizăm pentru comunitățile IT din România, suntem consecvenți misiunii noastre de a contribui la crearea unui ecosistem valoros, constituit din oameni cu competențe recunoscute. Facilităm schimbul de experiență cu comunitatea internațională a profesioniștilor IT având încredere în potențialul deosebit al comunităților românești. Avem șansa să eliminăm bariere, să contribuim la schimbarea lumii prin software, prin crearea de proprietate intelectuală aici, în România. Credem că, având mijloacele necesare, oamenii pot să-și valorifice la maximum potențialul de care dispun.“ - a declarat domnul Silviu Hotăran, Director General Microsoft pentru  Europa de Sud-Est, la deschiderea conferinței.

 

Seminarul dedicat securității serverelor Microsoft de mesagerie si colaborare  l-a avut ca invitat special pe  domnul Goffredo Pavoni specialist al companiei Sybari. Tot cu prilejul acestui eveniment s-a deplasat în Romania și a purtat discuții directe cu participanții la seminar, doamna Julia Sizova, Director Sybari pentru Europa de Est.

 

Invitatii au avut posibilitatea să afle despre tehnologia inovativă de protecție împotriva virușilor și a codului cu potențial destructiv, cu mai multe motoare de scanare simultan, la nivel de server, cu scanare în memorie. Soluția de securitate oferită de Sybari este cea mai completa oferind protecție pentru serverele Microsoft Windows 2000/2003 (SMTP), Microsoft Exchange 2000/2003, Microsoft SharePoint Portal, Microsoft Live Communication Server.

 

La nivel global, Sybari are cele mai multe implementări de soluțiii de securitate pentru mesagerie și soluții colaborative. Cățiva dintre clienții Sybari la nivel mondial sunt: Amazon.com, HP, ConEdison, Dell,Deloitte&Touche, Estman Chemical,Getronics, JD Power,London Underground,Lufthansa, Mayo Foundation, Merrill lynch, Nortel, Pirelli, Reckitt Benckiser, Sony, Superdrug, ConocoPhillips,

US Federal Government, and Visa.

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici                                                                                    

E-mail: gabriela@mysoft.ro                                                                   

Tel.: 021.310.22.61 sau  021.310.22.64