Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Clienti
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: Contact
Fundal8

Noutati

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2018

Digital Dashboard

 Îmbinând inteligent și eficient aplicații din Microsoft
Office 2000
ź, se poate realiza o nouă aplicație de tip Digital Dashboard, care să prezinte într-o formă unitară, integrată, informații diverse: personale, aparținând unei echipe sau unei corporații, sau externe. 

 Rolul unei astfel de aplicații este de a filtra informația utilă provenită din diverse surse, de a o analiza, sintetiza și prezenta, într-un singur loc, într-o singură fereastră din Microsoft 
Outlook 2000
ź, mărind productivitatea și eficiența. Utilizatorii acestei informații vor avea timp pentru a-și urmări prioritățile în afaceri și vor lua decizii mai bine fundamentate.   

Digital Dashboard este în forma sa cea mai simpla o pagina de WEB dinamica executată în cadrul unei ferestre Microsoft Outlook 2000ź. Pentru a realiza o aplicație de tip Digital Dashboard  bună, este necesară o analiză a informațiilor ce urmează a fi prezentate, trebuie stabilit modul în care utilizatorii vor accesa informația offline și nivelul de personalizare atribuit utilizatorilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creerea unei aplicații de tip Digital Dashboard implică personalizarea paginii Outlook Today din Outlook 2000ź astfel încât aceasta să furnizeze:

· Acces la surse multiple de informații :  Microsoft Exchange Server 2000ź, SQL Server 2000ź, sau servere de Web accesibile online sau offline .

· Integrarea informației. Bazându-se pe avantajele oferite de Microsoft Office 2000ź, utilizatorii pot vizualiza într-un singur loc informații personale (E-mail, calendar,  task-uri), informații de grup (discuții, cataloage partajate, proiecte), împreună cu informații vitale unei organizații (vânzări, clienți) și cu alte informații utile provenite din Internet despre concurență, cotații bursiere, etc.

· Interactivitatea informației. Utilizatorii pot analiza datele de maximă importanță obținute din diverse aplicații care folosesc componenta Microsoft PivotTableź Web sau integrare Microsoft Excel 2000ź și SQL Server OLAP și interveni asupra lor.O aplicație de tip Digital Dashboard poate încorpora instrumente cum ar fi Microsoft NetMeetingź sau Microsoft Windows Media™ Player pentru conferințe sau cursuri on-line.

Sperând că v-am trezit interesul pentru a utiliza în mod inteligent resursele Microsoft și de a crea propriile aplicații cu un minim efort, pentru mai multe informații, vă recomand să vizitați  http://www.microsoft.com/business/digitaldashboard/.

                                                                                                                  Gabriela Aronovici, Director IT