Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Clienti
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: Contact
Fundal8

Noutati

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000 - 2016

Cea de a 8-a editie anuala a Conferintei Microsoft Tech-Ed pentru Europa, s-a desfasurat anul acesta in saptamana 3-6 iulie la Barcelona.

Barcelona, capitala Cataloniei, denumita si orasul lui Antonio Gaudi (arhitectul vizionar care a facut din acest oras un oras unic in lume), gazda mediteraneeana a Jocurilor Olimpice in 1992, a constituit cadrul perfect in care s-au adunat 7.500 de participanti la conferinta,1000 de sponsori si expozanti, 300 de organizatori si 200 dintre cei mai buni specialisti Microsoft.

Cele 270 de sesiuni unice cuprinzand de la informatii generale de strategie IT la informatii tehnice de nivel avansat, au permis accesul participantilor la toate tehnologiile Microsoft si ale partenerilor sai.

La acestea s-au adaugat 5 laboratoare in care s-au testat ultimile produse Microsoft, cu asistenta tehnica acordata de catre realizatorii acestora.

Pentru prima data Microsoft a oferit o retea extinsa pentru conexiuni wireless si a pus la dispozitia participantilor calculatoare mobile, Compaq iPAQ Pocket PC dotate cu carduri wireless. Special pentru conferinta s-a realizat aplicatia Microsoft .Net, Conference Assistant care a permis participantilor sa-si consulte si modifice in timp real programul sesiunilor.Totodata participantii au beneficiat de servicii mobile de mesagerie electronica.

Mai mult de 200 de companii si-au prezentat produsele, tehnologiile si serviciile. In centrul expozitiei s-a aflat compania Microsoft cu patru pavilioane care prezentau solutii proprii si ale partenerilor, axate pe tehnologii de ultima ora:

  Solutii mobile Microsoft .Net

  Microsoft SharePoint Portal Server

  Produse Microsoft

 

Marele avantaj al acestui gen de conferinta este acela ca participantii pot intra in contact direct cu coordonatorii de programe ai companiei Microsoft cat si ai partenerilor sai, pentru lamurirea anumitor probleme tehnice de detaliu.

 Participarea specialistilor IT romani a fost destul de modesta, poate datorita faptului ca taxa de participare este prea mare pentru posibilitatile din Romania. 

 Daca doriti mai multe informatii despre sesiunile prezentate sau despre cele mai noi produse Microsoft, va rog trimiteti E-mail la adresa gabriela@mysoft.ro.

                                                 Gabriela Aronovici, MCSE