Text Box: Prezentare
Text Box: Produse
Fundal2Text Box: Descarcare
Fundal3Text Box: Servicii
Fundal4Text Box: Oferta de pret
Fundal5Text Box: Clienti
Fundal6Text Box: Noutati
Fundal7Text Box: Contact
Fundal8

Noutati

My Soft

Text Box:  Informatica de gestiune pentru IMM-uri
MySoftCD

Prezentare

Produse

Servicii

Clienti

Noutati

Descarcare

Contact

Copyright MySoft S.R.L. 2000  - 2016

 

TIMM 2005

 

In perioada 02-04 iunie va invitam la Targul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, eveniment expozitional aflat la cea de-a IV-a editie, care va avea loc in Bucuresti, la Complexul expozitional ROMEXPO, Pavilionul 2.

Cu ocazia acestui eveniment, MySoft va prezinta programele sale destinate in special intreprinderilor mici si mijlocii, gata pentru trecerea la LEUL GREU.

MyContaM, program de contabilitate pentru microintreprinderi, cu urmatoarele caracteristici:

Societati multiple, Valute multiple, Contare automata, Culegere date simpla si intuitiva ce nu necesita decat cunostinte contabile sumare, Gestiune clienti/furnizori, Registru de Casa, Jurnale contabile, Jurnale comerciale cu TVA, Situatie clienti/furnizori functie de data documentului sau data scadenta, Carte Mare, Balanta, Marcare automată facturi emise/onorate, Redeschidere an.

MyGest, program de gestiune comerciala de evidenta cantitativa si valorica a stocurilor:

Evidenta documente comerciale, Gestiune stocuri cantitativa si valorica, Gestiune utilizatori, Gestiune magazii multiple, Stabilire pret de vanzare in valuta, emitere Proforme si Facturi in lei sau in valuta, Gestiune articole dupa doua coduri (propriu/furnizor) cu stoc/fara stoc, cu coduri de bare, Evidenta furnizori si clienti, Facturi de import cu calcul TVA in vama, Metoda de evaluare stocuri:CMP sau FIFO, Generator de documente inclus, Conectare in timp real cu casa de marcat ACTIVA, DATECS, OPTIMA. Lucru in locatii diferite cu export in fisiere .XML, Integrare in timp real cu MyConta.

MyImo, program de evidenta imobilizarilor si obiectelor de inventar si calcul amortizari :

Societati multiple, Evidenta imobilizari in LEI si USD la curs istoric, Evidenta obiecte de inventar, Trecere automata a imobilizarilor in obiecte de inventar atunci cand nu mai corespund din punct de vedere al limitei valorice, Amortizare liniara, accelerata, degresiva cu / fara uzura, fara amortizare, Grupare pe conturi, locatii, centre de cost, cod de clasificare, Calcul de cheltuieli lunare cu amortizarea grupate pe conturi, Rapoarte in LEI/USD, in Romana sau Engleza, Integrare in timp real cu MyConta

MyGestTM, program de facturare pentru agentii de turism

Evidenta vouchere si facturi, Gestiune servicii turistice, Gestiune utilizatori, Introducere preturi in valuta, emitere Facturi in lei, Societati multiple, Valute multiple, Evidența furnizori, clienti si turisti, Tiparirea tuturor documentelor comerciale pe formulare tipizate sau nu, sau trimiterea lor pe E-mail, Generator de documente inclus
Programul importa automat rezervarile de bilete de avion efectuate cu
sistemul AMADEUS. Se obtin rapoatele BSP pe baza carora se face decontarea biletelor cu IATA. Pentru aceasta a fost dezvoltata o aplicatie de import date in timp real din fisierele generate de AMADEUS. Integrare in timp real cu MyConta.

MyGestCV, program de gestiune pentru comisionari vamali

Evidenta Cereri de transfer, Comenzi, Note de calculatie, Gestiune servicii comisionari vamali, Gestiune utilizatori, Introducere preturi in valuta, emitere Facturi in lei, Societati multiple, Valute multiple, Evidenta furnizori, clienti, Tipărirea tuturor documentelor comerciale pe formulare tipizate sau nu. Integrare in timp real cu MyConta

In cadrul expozitiei MySoft va acorda discounturi atractive la achizitia programelor.

 

Persoană de contact:

Gabriela Aronovici                                                                                    

E-mail: gabriela@mysoft.ro                                                                   

Tel.: 021.210.08.97/021.2119839